Friskvård & Rehabilitering för djur       Kurser & föredrag      

                   Linn Jägare                                Legitimerad Sjukgymnast / Djursjukskötare 

Djur kan ha svårt att berätta, då många inte kan förstå, men kroppen & beteende talar om för oss hur djuret egentligen mår.

Företagets affärsidé

Att skapa balans, trygghet och en positiv känsla hos djuret både fysiskt och mentalt, 

via friskvård, rehabilitering och träning, 

samt vara en kunskapsresurs för djurägare utförd av legitimerad sjukgymnast / djursjukskötare med pågående hundspykologutbildning. 

Vi vill skapa en trygg relation mellan människa och djur samt sörjer för god omsorg och trygghet till djur vi behandlar. 

Vi arbetar med stort engagemang och vänligt bemötande för att tillgodose djur och djurägarens behov.


 

 TJÄNSTER


Bedriver friskvård, rehabilitering, kurser och föredrag inom veterinärmedicin av legitimerad sjukgymnast / legitimerad djursjukskötare med pågående hundpsykologutbildning.


Jag behandlar bland annat smärtproblematik, ortopediska och neurologiska diagnoser, geriatriska djur samt arbetar med friskvård. 

All undersökning och behandling är alltid individanpassad, utifrån hur djuret upplever situationen - jag värnar om att djuret ska känna en trygghet hos mig. 

Behandling av mig som djursjukgymnast sker framförallt med manuell behandling (händer) så som massage, triggerpunktbehandling, ledmobilisering, stretch, samt med träningsupplägg med övningar för att t.e.x öka rörlighet och stärka muskulatur, samt även med behandling med kyla, värme, tejpning, laser, vibrationsplatta, kinesiotape, elektroterapi och medicinsk akupunktur. 

    

 Klicka vidare på respektive flik för att läsa mer

 

Behöver ditt husdjur en sjukgymnast?