Jobbannons

                  Vi söker personal som vill arbeta med Rehabilitering & Friskvård av djur 

                       Ladda ner jobbansökan i PDF nedanför för mer info, alt. läs nedanför. 

Vi söker personal som vill arbeta med Rehabilitering & Friskvård av djur

Vi söker

Vill du ta steget vidare och arbeta med hund & katt samt arbeta med ett härligt gäng för att driva vår verksamhet framåt?

Vi söker dig som vill vara med att arbeta & utveckla vår Rehabilitering & Friskvård, och då framförallt arbete med hund & katt men även andra djurslag som vi träffar så som häst, iller, fåglar, tamgris etc. Brinner du för att ta hand om djur? Gillar du detektivarbete och planera för rehabilitering efter operativa ingrepp eller vill lära dig detta? Vill du hjälpa djur att uppnå livskvalité på ålderns höst? Är din passion att med hjälp av dina händer och även modern teknik rehabilitera djur att återfå god fysiks förmåga efter skada? Vill du förebygga skador hos friska hundar & katter? Gillar du att hålla föredrag om något du brinner för?

Relevant utbildning för den sökande

Legitimerad Fysioterapeut / Sjukgymnast, Leg.Sjukgymnast med tilläggsutbildning för djur, Legitimerad Djursjukskötare med rehabiliteringsutbildning, Djurvårdare på utökad nivå med rehabiliteringsutbildning - hundutbildning.

Vi kan skapa denna tjänst som en lärlingstjänst om du inte har några erfarenheter på djur sen innan.

Din profil

Vi söker dig som gillar kundkontakt och som anser att kunden har alltid rätt som är ett viktigt motto hos oss. Du ska vara noggrann, initiativtagande och ha lätt för samarbete, ha ett stort djurintresse, stor ansvarskänsla, och förmåga att arbeta självständigt samt i team. Ett stort driv, nyfikenhet och vilja att utveckla både dig själv och arbetsplatsen. Vi ser att du efter en periods inlärning blir självgående med rehab och friskvård. Är du empatisk, kreativ och flexibel? Vill kunna ha möjlighet att anpassa dina arbetstider mer än ditt nuvarande arbete? Vill kunna vara med och utveckla vårt företag?

Det är meriterande om du har erfarenhet inom yrket, men vi ser gärna också att du vill lära dig från grunden att arbeta med djur.

Arbetsuppgifter

Arbetet är förlagd framförallt med rehabilitering av hund & katt men även friskvård. Helgarbete & kvällsjobb förekommer. Arbetsdagen kan vara ex. nybesök efter operativt ingrepp så som korsbandsskada, diskbråck, muskelskador etc. Behandling med ex. massage, stretch, ortopedisk manuell terapi, akupunktur, medicinsk laserbehandling, vattentrask m.m. Återbesök för uppföljningar och kontroller. Friskvårdskontroller för valp-seniorhunden. Samarbete med remisser med andra veterinärkliniker i Uppsala län med omnejd. Journalföring enligt förekommande lagar & regler, skriva ihop sammanfattning på hemövningar och skicka till djurägare m.m.

Som en del i rehabteamet kommer du att vara med och utveckla och driva vårt företag framåt och du har stora möjligheter att påverka din vardag och vår rehab avdelning framåt.

Tjänst

50% provanställning med stor sannolikhet till heltidsanställning längre fram. Dagtid, kvällstid, helgarbete förkommer.

Om oss

Vi på Djur i Balans är VD Linn Jägare, Legitimerad Sjukgymnast / Djursjukskötare, Dipl. hundinstruktör som idag arbetar med Rehab & Friskvård. Vi har i år även tillskott av en receptionist som kommer arbeta deltid med kundkontakt och tidsbokningar, städ etc. Vi drivs av passion av vårt intresse för djurens bästa. Vi tar emot praktikanter från universitet & djurgymnasium. Vi samarbetar med olika veterinärkliniker i hela Uppsala & Stockholm län. Vi utökar vår verksamhet hela tiden och diskuterar gärna detta med dig på en intervju vad framtiden kan erbjuda hos oss. Kika in på vår instagram för inspiration.

Ansökan och kontakt

Varmt välkommen med din ansökan samt frågor till

Linn Jägare

Legitimerad Sjukgymnast

Legitimerad Djursjukskötare

GodkändDjursjukgymnast av Jordbruksverket för arbete inom djurens hälso-och sjukvård

Mejla över din ansökan med CV och personligt brev till Epost: linn@djuribalans.com

Märk din ansökan i mejlrubrik med : Jobbansökan Rehab

Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpnade, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020.02.02.