Sara Tornberg                                       Legitimerad Fysioterapeut via Uppsala Universitet                                                                                                                        

Sara arbetar både med Rehabilitering & Friskvård

  • Legitimerad Fysioterapeut 3 års universitetsutbildning Uppsala Universitet
  • Vidareutbildning inom veterinärmedicin med kurser universitet/privata koncerner
  • Certifierad hundfysioterapeut via privat utbildning redog
  • Snart klar Etolog via Uppsala Universitet

Sara började sin karriärsbana inom djur med en utbildningssatsning i etologi på SLU. "Beteenden hos våra djur är väldigt spännande och jag tycker det är viktigt att ha förståelse och kunskap om beteenden, särskilt eftersom beteenden är så starkt kopplade till rörelseapparaten". Hon får snart kalla sig Etolog när hon gjort klart sitt X-jobb. 

Tidigare har hon arbetat många år inom handel som säljare med avdelningsansvar samt med olika projekt i Sverige för ombyggnation samt nybyggnation. 

Saras passion för djur började med hästar, men kom på senare år att växa sig stark för hundar. På fritiden umgås och tränar hon med sina 2 hundar Frost & Fenja av rasen Australian Shepherd som är aktiva tävlingshundar inom lydnad och bruks vilket innebär att hon förutom grenspecifik träning även lägger ner mycket tid på deras friskvård. Det är viktigt att de har rätt förutsättningar för att kunna göra det dom älskar och ha ett hållbart liv! 

Sara är omtänksam och har en stor passion för djur vilket även djuren känner vid besök till henne. Hon har ett otroligt trevligt bemötande och djuren stortrivs med henne.