Sponsorekipage 2020

Emma Gustafsson

Nisse, Uffe Svante

"Jag och min sambo delar vardagen med tre labradorer - Nisse, Uffe och Svante. Vi tävlar och tränar lydnad, utställning, rallylydnad och jaktapportering samt praktisk jakt. I mitt arbete är jag på Ultuna Djursjukhus där jag arbetar med hästarna. 

Nisse är utställningschampion i Sverige, Finland och Lettland. Vi tävlar i lydnad klass 1, mästarklass i rallylydnad och har ett 1:a pris i NKL B-prov. 

Uffe är en "latebloomer" men tror han blir ruggigt bra när han är färdig, både mentalt och i kroppen. Än så länge har han tagit titlar i rallylydnaden, RLD N och RLD F. 

Svante är en så länge en valp och vi bygger en fin relation för framtida äventyr. För mig är det jätteviktigt att hundarna håller för det vi gör. Det är en relativt stor och tung ras så det är extra viktigt att de är fräscha i kroppen.

 Linn ger oss de bästa förutsättningarna att orka hålla ihop fysiskt".

Vi på Djur i Balans vill stödja Emma under 2020 till toppfysik av sina hundar!

Malin Pettersson

Vixen

"Vixen är en 6-årig sheltie och vi tävlar i agility på hög nivå. 

Tillsammans har vi deltagit i landslaget på Nordiska Mästerskapen 2019 och i landslaget på World agility open 2017 och 2018, där vi fått med oss flera medaljer hem. Vixen har tävlat Svenska mästerskapen 2016-2019 och är även kvalad till 2020, samt har ett dubbelchampionat i agility. 

Hon är en fantastisk liten hund som läser mina tankar och även om träning och tävling är en stor del av våra liv, så är hon över allt annat min bästa lilla vän! Jag är väldigt mån om att hon ska må bra och hålla i längden så att vi kan få fortsätta göra det vi älskar mest och kunna prestera tävlingsmässigt. 

Linn har verkligen hjälpt mig med detta och sedan vi började gå till henne för friskvård har Vixen blivit både starkare och snabbare, vilket märks på de tider och placeringar vi fått. Jag har också fått flera kommentarer från utomstående att hon lagt i en extra växel och rör sig bättre. Jag kan varmt rekommendera Linn som både är otroligt kompetent, trevlig och fin i kontakten med hundarna!"

Vi på Djur i Balans hoppas Vixen & Malin kommer trivas hos oss som sponsorekipage!

Hanna Eriksson

Nix, Kat & Fun

Hanna är aktiv inom hundsporten med både Freestyle, lydnad, rallylydnad, agility & eftersök och med sin magiska touch lyckats hamna i toppklass i de flesta grenar hon provar på. Hanna är en otroligt empatisk person med ett stort hjärta. 

"Jag har under många år tävlat i de flesta hundsporter och med en "magiska touch" och stor mått ödmjukhet lyckats hamna i toppklass och tävlat mästerskap i de flesta grenar jag provat på. Idag har jag tre hundar som följer med mig på olika äventyr. Nix är en Bordercollie på 5 år tävlar och tränar aktivt i lydnad, freestyle och bruks. Vinsterna har varit många och han är en "one in a lifetime hund". Just nu ägnar vi den mesta tiden på att bli godkänd eftersökshund (söka efter försvunna personer) för polisen. Kat är min andra Bordercollie, hon tränar och tävlar i vallning, agility och lydnad. Sen några veckor tillbaka har jag även mitt nytillskott valpen Fun, en tervuren där målen är många men just nu njuter vi av valptiden. För mig är det otroligt viktigt att mina hundar är i bra fysisk form. Både Nix och Kat tränar och tävlar i flera fysisk krävande hundsporter. Nix har dessutom höftledsfel, vilket gör det ännu viktigare att förebygga eventuella problem. Mina hundar ger alltid allt och därför är det självklart att jag ska erbjuda det bästa för dom. Vi är så tacksam att Linn vill hjälpa oss på vår väg mot stjärnorna! "//Hanna

Djur i Balans vill ge Hannas hundar (och henne själv) fysiska möjligheter för att kunna prestera på topp året runt. 

Johanna N. Johansson

 Ever on Ztill 


"Tillsammans med min bordercollie Ztill har jag tagit mig från en drömmande hobbyvallare till en svensk mästare på 5 år. Fårvallning är en fantastiskt rolig och utmanande sport för både människa som hund och det är verkligen något mitt hjärta har fastnat för. Ztill är en intelligent, samarbetsvillig och modig hund som ställer upp i alla lägen. Han är en klippa på tävlingsbanan men också i viktiga arbetssituationer där en utbildad vallhund kan vara livsviktig.

 Tillsammans med Ztill har jag fått möjlighet att resa, jobba och tävla utomlands där vi har mött vänner och förebilder för livet. Vi har fått förmånen att lära från några av världens bästa vallhundsförare och det hjälpt oss nå många av våra mål och framgångar vi haft. Tillsammans med Ztill har jag fått vara en del av det svenska landslaget i 4 år och vi har ett stort och mäktigt år framför oss.
Till vardags studerar jag till veterinär och ser vikten i hur viktigt det är att ha en hund som mår bra är i form. 

Mitt förtroende för Linn är lika med 100% och tack vare omvårdnad och coachning kan jag och Ztill ta oss an våra viktiga uppdrag. Tack Linn för all tid du lägger ner på oss, vi gör vårt bästa för att visa uppskattning och hoppas att våra framgångar speglar ditt engagemang".

Meriter
Svensk mästare 2018
2019: Rankad 3:a i Sverige, bästa svensk NM, deltagit EM, kvalad till VM, EM och NM 2020.
2018: SM guld, finalist Defaidty hilltrial och RWAS i Wales, kvalad till NM och EM 2019.
2017: Ungdoms-SM guld, deltagit senior VM och SM.
2016: Ungdoms-SM guld
2015: Ungdoms-SM guld


Djur i Balans vill följa henne i deras resa mot toppen och vill ge Ztill bästa möjliga förutsättningar för detta.  
Fotograf: Frida K-Jansson

Andrea Hagerfors

Emil & Eddie

Tillsammans med mina två shetland sheepdogs Emil och Eddie tränar och tävlar jag i agility.Emil är 5 år gammal, han är en väldigt social kille och min ständiga följeslagare. Vi tävlar på elitnivå och att få vara tillsammans med honom på tävlingsplanen är fantastiskt! Känslan när alla förberedelser, all träning sitter och vi tar oss an banan som ett team är en härlig känsla. Emil är agilitychampion, vi har tävlat SM 2019 och har även kvalat till SM 2020 individuellt och med lag.

Eddie är 1 år gammal, han är en livsglad och sprallig kille som njuter av livet. Han är otroligt rolig att träna med och vi utvecklas hela tiden tillsammans. 

Jag är otroligt glad över att Linn, med sin erfarenhet och kunskap, vill hjälpa mig att ge Emil och Eddie de bästa fysiska förutsättningarna för att prestera på topp och få en hållbar kropp. Så att vi kan fortsätta träna och utvecklas i många år till!

                            Friskvård & Rehabilitering för djur i Uppsala med omnejd hund, katt, häst