Vi sponsrar                        Hanna, Elin, Mariela, Johanna, Andrea

Hanna Eriksson

Nix, Kat & Fun

Hanna Eriksson med sina hundar Nix, Kat och Fun

Hanna har tävlat i SM med sin hund Nix, och har nu skaffat sitt nytillskott valpen Fun.
Hanna är aktiv inom hundsporten med både Freestyle, lydnad, rallylydnad, agility & eftersök och med sin magiska touch lyckats hamna i toppklass i de flesta grenar hon provar på. Hanna är en otroligt empatisk person med ett stort hjärta. 

"Jag har under många år tävlat i de flesta hundsporter och med en "magiska touch" och stor mått ödmjukhet lyckats hamna i toppklass och tävlat mästerskap i de flesta grenar jag provat på. Idag har jag tre hundar som följer med mig på olika äventyr. Nix är en Bordercollie på 5 år tävlar och tränar aktivt i lydnad, freestyle och bruks. Vinsterna har varit många och han är en "one in a lifetime hund". Just nu ägnar vi den mesta tiden på att bli godkänd eftersökshund (söka efter försvunna personer) för polisen. Kat är min andra Bordercollie, hon tränar och tävlar i vallning, agility och lydnad. Sen några veckor tillbaka har jag även mitt nytillskott valpen Fun, en tervuren där målen är många men just nu njuter vi av valptiden. För mig är det otroligt viktigt att mina hundar är i bra fysisk form. Både Nix och Kat tränar och tävlar i flera fysisk krävande hundsporter. Nix har dessutom höftledsfel, vilket gör det ännu viktigare att förebygga eventuella problem. Mina hundar ger alltid allt och därför är det självklart att jag ska erbjuda det bästa för dom. Vi är så tacksam att Linn vill hjälpa oss på vår väg mot stjärnorna! "//Hanna

Djur i Balans vill ge Hannas hundar (och henne själv) fysiska möjligheter för att kunna prestera på topp året runt. 

Elin Steinholtz

Cody & Dexter

Elin Steinholtz med hundarna Cody & Dexter

Elin är med sin kooiker Cody och bordercollie Dexter en fantastiskt duktig hundförare som är på väg att klättra uppåt i hundvärldens olika grenar. 

Elin tävlar i agility i Kooikerlaget "Finn fem fel" som kvalade som tredje mediumlag i år 2017, till agility-SM 2018.

"Jag tävlar tillsammans med Cody agility i klass 3 och rallylydnad i mästarklass. Vi tävlar i agilitylaget "Finn fem fel" som på SM 2017 kom på en tredje plats. Laget är även kvalat till SM 2018. Med Dexter är planen framförallt lydnad och agility men även lite vallning. Cody, som är född 2014, är min första hund och det var han som gjorde att jag fick upp ögonen för hundsport. Vi har testat på flera olika grenar, såsom freestyle, rallylydnad, lydnad och agility, och det är agilityn som vi tycker allra bäst om och där vi haft störst framgångar. Tidigare i år fick jag hem Dexter, en fantastiskt härlig och intensiv bordercollie. Ännu har vi inte hunnit sätta igång träningen på riktigt, men han har en otrolig potential och det ska bli så kul att se vad det kan bli av honom! Förhoppningsvis en agilitystjärna, och kanske kan vi få in lite lydnad också. Jag är så tacksam över att få möjligheten att samarbeta med Linn och därmed ge mina hundar de bästa förutsättningarna!" 

Djur i Balans vill följa henne i deras resa mot toppen och vill ge hennes hundar bästa möjliga förutsättningar för detta.   


Mariela Nilsson

Troy, Tyke & Tiger

Mariela Nilsson med hundarna Troy, Tyke & Tiger.

Mariela arbetar som leg.djursjuksköterska och vet hur viktigt det är att hålla sina hundar i form.

Hon har tävlat med 2 av sina hundar både i rallylydnad varav Troy i Mästarklass, och Tyke i Avancerad klass, & agility på högsta nivå samt SM nivå.

Både tyke o troy kvalade individuellt till SM i agility 2018. Troy kom 3a förra året individuellt.

Mariela tävlar i agilitylaget "Fin fem fel".

Mariela är en otroligt duktig hundförare och lyckas alltid hamna i toppklass på allt hon provar med sina hundar och har med sin kooiker Troy även tävlat freestyle, htm, lydnad, bruks, viltspår.

Tiger är Marielas senaste tillskott som säkerligen kommer bli i världsklass han med!

Djur i Balans vill följa deras utveckling och se till att de håller på toppnivå gällande prestation fysiskt.

                            Friskvård & Rehabilitering för djur i Uppsala med omnejd hund, katt, häst