Om företaget -  Djur i Balans

Balans

Jag ser djuret som en helhet, jag tittar inte bara på en liten del utav ditt djur utan försöker lösa de som besvärar djuret utifrån ett helhetsperspektiv för att skapa balans. 


Att se djuret i en helhet - en kropp och en själ i harmoni som har ett positivt känsloläge är viktigt för mig. 

Lugn Miljö

Ditt djur är i trygga händer i en lugn mindre klinik eller så besöker vi er i hemmiljö om det passar er och din vän bättre.

 Individanpassning

Jag arbetar utifrån varje individ med individbaserad undersökning, träning och rehabilitering utifrån djurägarens mål och djuret välbefinnande.                               

All undersökning och behandling är alltid individanpassad, utifrån hur djuret upplever situationen - jag värnar om att djuret ska känna en trygghet hos mig


Företagets Vision

 Att skapa balans, trygghet och en positiv känsla hos djuret både fysiskt och mentalt, via friskvård, rehabilitering och träning, samt vara en kunskapsresurs för djurägare utförd av legitimerad sjukgymnast / djursjukskötare med pågående hundpsykologutbildning. 

Vi vill skapa en trygg relation mellan människa och djur samt sörjer för god omsorg och trygghet till djur vi behandlar. Vi arbetar med stort engagemang och vänligt bemötande för att tillgodose djur och djurägarens behov.

Vi tar hand om din bästa vän

Följ oss på Facebook!

                          Friskvård & Rehabilitering för djur i Uppsala med omnejd hund, katt, häst