Balans

Vi ser djuret som en helhet, vi tittar inte bara på en liten del utav ditt djur utan försöker lösa de som besvärar djuret utifrån ett helhetsperspektiv för att skapa balans. 

Att se djuret i en helhet - en kropp och en själ i harmoni som har ett positivt känsloläge är viktigt för oss. 

Lugn Miljö

Ditt djur är i trygga händer i en lugn mindre klinik eller så besöker vi er i hemmiljö om det passar er och din vän bättre.

 Individanpassning

Vi arbetar utifrån varje individ med individbaserad undersökning, träning och rehabilitering utifrån djurägarens mål och djuret välbefinnande.                               

All undersökning och behandling är alltid individanpassad, utifrån hur djuret upplever situationen - vi värnar om att djuret ska känna en trygghet hos oss.


Våra värderingar

ENGAGEMANG
På vår klinik arbetar ett fantastisk gäng som brinner för djurens välmående. Vårt team består av Legitimerad Veterinär, legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster, legitimerad Djursjukskötare, certifierade hundfysioterapeuter, hundinstruktörer, etolog samt Rehabasisstent där alla våra medarbetare fyller en viktig funktion. Personalen vidareutbildar sig kontinuerligt för att vi ska kunna ge den bästa möjliga vården.

TRYGGHET & OMTANKE
Vi vill bygga en personlig & respektfull relation till ditt djur och tar oss tid för undersökningar och rehabilitering. Vi vill skapa en så avstressad situation som möjligt där ditt djur trivs hos oss. Därför har vi valt att alla nybesök samt rehabilitering har längre tider för att slippa stress.  Vi visar medkänsla för alla djur och djurägarens situation. Varje patient och djurägare möts med respekt vid varje tillfälle, oavsett små eller stora bekymmer.

PERSONLIG
Kliniken är privatägd och vi ser oss och vår personal som en stor familj, vilket vi sett ger ett ökat engagemang, större omtanke och högre personlighet till våra kunder och deras djur. Vi har en lite mindre personalstyrka vilket vi ser som en av våra styrkor och som ger oss möjlighet att hantera varje kund mer personligt. Vi vill att varje besök hos Djur i Balans ska kännas personligt och att du som djurägare känner dig trygg med den personal som tar hand om din fyrbenta familjemedlem.

Djur i Balans - För dig och din bästa vän!